18-24 June 2026
Νέες ταινίες , Συνεχίζονται

Πρεμιέρα για την ταινία “How to Make a Killing”

Ο Glen Powell θέλει να γίνει… θανάσιμα πλούσιος!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2026

Μια σύγχρονη μαύρη κωμωδία του John Patton Ford, με καταιγιστικό ρυθμό και δηλητηριώδες χιούμορ: μια ιστορία για τη φιλοδοξία, το δικαίωμα στην επιτυχία και το πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κανείς αδίστακτος όταν πείσει τον εαυτό του ότι του έχουν στερήσει κάτι που του ανήκει.

Αποκληρωμένος από τη γέννησή του από την εξωφρενικά πλούσια οικογένειά του, ο εργατικής τάξης Becket Redfellow (Glen Powell) είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την κληρονομιά του, ό,τι κι αν χρειαστεί, όσα συγγενικά εμπόδια κι αν σταθούν στον δρόμο του.

Η μητέρα του, Mary, υπήρξε κάποτε κληρονόμος της οικογενειακής περιουσίας, όμως εξορίστηκε από τον πατέρα της, τον πατριάρχη Whitelaw (Ed Harris), όταν έμεινε έγκυος, και πέθανε μακριά από όλα όσα θεωρούσε δικά της. Μεγαλώνοντας με αυτή την ιστορία σαν "εντολή" και με την πεποίθηση ότι το χρήμα ισοδυναμεί με δικαίωση, ο Becket καταστρώνει ένα σχέδιο: να ξεπαστρέψει – με στυλ - τους επτά συγγενείς που τον χωρίζουν από το Redfellow estate.

Μόνο που, για να πετύχει, πρέπει να διατηρήσει την καθημερινή του ζωή: από τη μία η Ruth (Jessica Henwick), η σύντροφός του που δεν μετρά την αξία με χρήμα, κι από την άλλη η Julia (Margaret Qualley) μια παλιά γνωριμία που καταλαβαίνει περισσότερα απ’ όσα λέει… και θέλει το δικό της μερίδιο από το έπαθλο.

Πρεμιέρα: 18 Ιουνίου. Διάρκεια: 109’.

Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40

Rio Premier: Καθ 19.45 και ΣΚ 22.30

Σχετικά

Ατζέντα
June 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close